• Newcastles nya fotbollströja hjälper döva människor

    Enligt rapporter har Newcastles sponsor Sela lanserat en revolutionerande högteknologisk billiga fotbollströjor som döva eller hörselskadade fans kan bära under Newcastles hemmamatch mot Tottenham.

    Denna Newcastle United matchtröja är utrustad med haptiska moduler som kan reagera på elektroniska eller mekaniskt genererade rörelser och omvandla ljudet från stadion till taktila sensationer i realtid, vilket gör att fansen kan känna atmosfären på stadion mer realistiskt. Newcastle säger att lanseringen av fotbolls tröjor kommer att vara ett historiskt ögonblick, som inte bara visar lanseringen av banbrytande teknologi, utan också markerar första gången en välgörenhetsorganisation för hörselnedsättning har marknadsförts på en Premier League-tröja.

    Tidigare har många klubbar lanserat speciella tröjor för att uppmärksamma vissa speciella grupper och de svårigheter de möter, vilket visar klubbens sociala ansvar och positiva attityd när det gäller att ta hand om missgynnade grupper.

  • Letar efter möjligheter att avancera

    Kane återvände till sin hemstad, men kunde inte hjälpa Bayern att vinna. Bayerns starka position mot Arsenal i Champions League skakar. Gunners på hemmaplan utnyttjade dock inte, och rutinerade Bayern kommer inte att falla lätt. Under matchen verkade nästan alla missnöjda med domarens beslut, och även den skadade Neuers snabba retur överraskade fansen.

    Arsenal deltog i Champions Leagues kvartsfinal för första gången på 14 år, och Arteta ställde upp med den starkaste laguppställningen. Mot starka motståndare var dessa unga spelare inte rädda och tog ledningen i den 12:e minuten. Det var Saka, klädd i nr 7 Arsenal matchtröja, som öppnade Neuers försvar. Gnabry kvitterade dock snabbt.

    I den 32:a minuten fick Bayern en straffspark och Kane levde upp till förväntningarna och gjorde mål. Men Trossard kvitterade ihärdigt i andra halvlek, och Arsenal tappade till slut inte möjligheten att avancera. Fans som bar Bayern billiga fotbollströjor fick inte gå in på stadion för att se den här matchen. Kanske kan Bayern, som återvänder till Allianz Arena, söka uppflyttning med sin hemmaplansfördel.

  • Att bryta den 40-åriga förbannelsen

    I den spanska Copa del Reys mer än 100 år av historia förtjänar Athletic Bilbao ordet ”legend”! Detta lag i mitten har nått finalen 40 gånger och vunnit mästerskapet 25 gånger. Men för att vinna det 25:e mästerskapet hade de väntat i 40 år och hävt förbannelsen att bara kunna springa med dem i många år.

    På Río Nervión dök Bilbaos unika ”Champions Barge” upp och spelare som bar Athletic Bilbao matchtröja lät segerhornet. Resan är dock inte lätt. Återigen när han stod i finalen var Athletic Bilbao först med att släppa in målet och fick till slut möta en straffläggning.

    Som historien säger så dyker det alltid upp bra målvakter i Baskien. Agirrezabala räddade Mallorcas straff för att säkerställa lagets seger, medan Bilbao gjorde alla 4 skotten. Berenguer tog sedan av sig sin billiga fotbollströjor för att fira, och meddelade att laget hade brutit mot det 40-åriga förbudet att vara en walk-on-spelare. De baskiska lejonen bevisade äntligen att deras unika fotbollsfilosofi fortfarande är värd att utöva i dagens fotbollsvärld!

  • Att bryta fejdryktena

    ”Jag lät dem bara springa mot motståndarens mål, det är sant, ibland är fotboll så enkelt…” förklarade Allegri orsaken till Juventus explosion i andra halvlek efter lagets 2-0-seger över Lazio.

    Med återkomsten av Vlahovic, som bär nummer 9 billiga fotbollströjor, har Juventus återgått till sitt mest välbekanta 352-system. Både Chiesa och Vlahovic presterade bra i den här matchen och gjorde ett mål i tur och ordning. Det här är den mest perfekta segern i hjärtat av Juventus-fansen. De två firade efter att ha gjort målet, vilket satte stopp för rykten om oenighet. Fakta har bevisat att så länge du spelar bekvämt kommer det inte att finnas några motsättningar på banan.

    Att ta hem Coppa Italia-trofén är idén med att varje fighter bär en Juventus matchtröja, och det är också förenligt med klubbens historiska tradition. Det frustrerande nederlaget i Rom för fem dagar sedan väckte klart Juventus. Den här gången lyckades de hämnas mot Lazio på deras hemmaplan. Samtidigt som det gick vidare till den italienska cupfinalen var det också en framgångsrik vändning för oturen att inte vinna en match i mars.

  • Caterpillar-tröjor kommer inte att dyka upp på Etihad Stadium

    På söndag börjar Manchester Citys höjdpunktsstrid mot Arsenal på Etihad Stadium, och Premier League tillkännagav officiellt billiga fotbollströjor-arrangemanget för denna match.

    Manchester City-spelare kommer att bära blå hemmatröjor och vita shorts, och målvakten kommer att bära fluorescerande gula tröjor. Arsenal-spelare bär en röd hemmaboll och vita shorts, och målvakten bär en helsvart tröja. En del tror att det beror på att hemmalagets målvakt fotbolls tröjor liknar Arsenals bortatröja till färgen, så det officiella arrangemanget gjordes på detta sätt.

    Men fansen är mer oroade över det slutliga resultatet av detta spel, som kommer att avgöra mästerskapet den här säsongen. Manchester Citys mål är att vinna sitt fjärde raka mästerskap och låsa upp en ny prestation i Englands 136-åriga ligahistoria, medan Arsenal ser fram emot att vinna mästerskapet för första gången på 20 år. Liverpool kommer att välkomna Brighton i sitt hem Liverpool matchtröja tidigare samma dag, där de röda hoppas kunna ta tre poäng innan avspark på Etihad Stadium. Därför har dessa tre lag lite utrymme för misstag, så låt oss heja fram våra favoritlag tillsammans!

  • Han tar chansen att vinna Real Madrid-fansens kärlek!

    Efter att ha gjort mål i två på varandra följande uppvärmningsmatcher kan folk inte låta bli att berömma den här begåvade brasilianska spelaren som bär nr 21:a billiga fotbollströjor: Endrick är inte bara framtiden för det brasilianska laget, han är redan nuet för det brasilianska laget.

    För tre dagar sedan gjorde den 17-årige brasilianske forwarden matchens enda mål på Wembley för att hjälpa Selecao med 1-0 England. Tre dagar senare slog Brasilien Spanien med 3-3 och Endrick utjämnade till 2-2 i den 50:e minuten. Denna kamp var Endricks debut på Bernabeu. Hans fantastiska prestation fick spansk media att berömma Endrick för att han ”satte Bernabeu i fickan”.

    Endrick drömde om att bära en vit Real Madrid matchtröja och springa på den renoverade Santiago Bernabeu-stadion, men ödet gjorde att han debuterade i det brasilianska lagets tröja i hans framtida hem. Han tog dock tillfället i akt att älska Real Madrids fans. För Endrick har framtiden anlänt och hans stjärnstatus är obestridlig.

  • En stor vinst med den nya tröjan!

    Nederländernas tränare Koeman måste vara på gott humör på Johan Cruyff Arena. I en lite experimentell vänskapsmatch slog Oranje enkelt Skottland med 4-0. Den här gången debuterade det holländska laget med en ny bild. Den traditionella orange färgen läggs till med mörkt mönsterdesign och blå linjer, vilket gör att denna Nederländerna landslagströja ser väldigt stilig ut! Fans kan inte vänta med att få det!

    Skottarna har aldrig kunnat utnyttja det holländska lagets hemmamatcher, och den här gången är inget undantag. AC Milans mittfältare Tijjani Reijnders underbara volley bröt nollan för det holländska laget. Denna landslagsrekryt som bär nummer 14 billiga fotbollströjor använde sina assist och landslagets första mål för att bevisa sin startroll!

    Det som gör fansen ännu gladare är förstås Wijnaldums återkomst. Trots att han varit frånvarande från landslaget i 9 månader, gjorde Wijnaldum lagets andra mål med en nick i den 72:a minuten. Tillsammans med Weghorsts och Malens mål besegrade det holländska laget slutligen sina motståndare. De vill berätta för fans över hela Europa att Oranje är kapabla att tävla om mästerskapet och att de är redo.

  • Livstids medlemskap ära

    Bundesligalaget Eintracht Frankfurt meddelade officiellt att Manchester Uniteds legendariske tränare Sir Alex Ferguson har blivit en livslång medlem i laget. Klubben åkte personligen till Storbritannien för att ge Ferguson en nr 10 billiga fotbollströjor med hans namn på.

    Den 82-årige Ferguson spelade för Rangers under sina speldagar. Under det avlägsna 1967 gjorde Ferguson ett hattrick mot Frankfurt, vilket var den första matchen han spelade i en Rangers matchtröja. Som tränare förlorade hans Aberdeen-lag med 2-1 mot Eintracht Frankfurt i UEFA-cupen 1979/80.

    Sir Alex Ferguson tränade Manchester United till oöverträffade framgångar och vann 38 stora troféer. Den skicklige skotten gick i pension 2013. Under sin storhetstid som tränare fick han dock inte chansen att möta Frankfurt.

  • Yamal behöver fortfarande växa

    I Champions Leagues 1/8-final besegrade Barcelona Neapel. De unga spelarna Lamine Yamal och Pau Cubarsí presterade bra, men det fanns ett verkligt problem: eftersom ingen var tillgänglig kunde Xavi bara överanvända La Masia-spelare, vilket var oacceptabelt för fansen.

    Efter att Messi lämnade gav Barcelona direkt nummer 10 billiga fotbollströjor till Ansu Fati. Fati blev känd i unga år och var full av talang. Men på grund av skador och det tunga trycket från nr 10 fotbolls tröjor förlorade Fati sig själv. Detta är uppenbart för alla. Så när Yamal dök upp var fansen oroliga om Barcelona skulle ha bråttom och låta Yama ta över tröjan.

    Yamal dyker ofta upp i a-laget vid så ung ålder, och fansen är mycket oroliga. Men för Barcelonas bästa mässing, kanske bara en ny ägare till nr 10 FC Barcelona matchtröja kan ge dem sinnesfrid. Vissa tycker att det är ett bra val att ge fotbolls tröjor nr 10 till Yamal, men det är fortfarande för tidigt och Yamal behöver fortfarande växa.

  • Arsenals 14-åriga väntan går mot sitt slut

    I den andra omgången av Champions Leagues 1/8-final besegrade Arsenal Porto med 1-0 på hemmaplan, med totalt 5-3. Även om vi inte vet vart vi kommer att gå i framtiden, kan varje kampanj ge stor glädje för dem som älskar denna billiga fotbollströjor.

    Efter att ha hamnat under med 0-1 i första omgången ville Arsenal bara snabbt minska luckan i andra omgången. Det erfarna Porto är förstås inte lätt att ha att göra med. Dödläget fortsatte fram till den 41:a minuten. Ødegaard gjorde en underbar genomboll. Bollen passerade mellan tre Porto-försvarare. Trossard, som väntade på en möjlighet att ingripa, tryckte och gjorde mål i bortre hörnet! Jag måste säga att detta var ett perfekt samarbete som bröt försvaret av minst 5 personer i Porto.

    Ställningen 1-1 fick komma till en brutal straffläggning. Arsenals målvakt Raya var som en gud som steg ner från himlen och räddade motståndarens straffspark två gånger! När avslutningen avgjordes till 5-2 fyllde Gunners glädje arenan. Saliba och Gabriel klappade teamets logotyp på deras Arsenal matchtröja för att uttrycka sin spänning! Arsenal avancerade till topp 8 igen, och den 14-åriga väntan tog äntligen slut!

Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång